Thursday, April 30, 2009

besday me & my dad....

i know..i know...citer ni memang dah lama2 sangat but still nk citer gak...first thing...happy birthday ayah and also happy birthday to me....kitaorg punya besday x jauh banyak mana pun, me on 28th while my dad on 23rd...dekat kan..so my hus decide to celebrate it on the same day...aku x kisah kemana saja dan apa saja akan aku turuti...memandangkan ayah aku x pernah g makan kat restoran nelayan so kitaorg pun celebrate la kat sana,best memang best, selain makanan dia yang banyak dan berpotensi membuat aku bertambah gemuk, sebabnya kitaorg g beramai-ramai...memang happening macam rombongan cik kiah...


ye adik2, abang2, ginilah rupanya suasana kami org menjamu selera malam itu, anak aku memang dah macam x kenal mamanya selepas jumpa paktuk...so bila ada paktuk, aku akan dapat makan dengan sepuas hati...


cuba tgk tu, berkepit je...anak aku ni memang suka berebut paktuk dengan sepupu dia amar, hai kecik2 dh pandai jeles...kalau paktuk tu duduk, semua sibuk duduk, kalau paktuk tu g amik makanan, berderet2 ikut belakang, dh mcam gerabak keteapi plak aku tgk



itu dia aksi manja dari our sponsor and mastermind kite...wakakah


raba poket ke bang....rilek2


mak oii...gemuknya den..ha..si kakak ni memang dah macam anak aku, anak aku lari kt paktuk, dia plak duk berkepit ngan aku..


kakak aku ngan mak aku, nak makan pun nak control cun...


org pompuan biasalah, makan kena duk rapat2...senang ckit nak citer gosip2 terbaru x pun cerita2 terhangat laki masing2...wah aku ke tu???!!!


malam tu kebetulan hujan memang lebat giler....org duk main lagu dondang sayang pun aku tak dengar....pas je hujan reda, lebih kurang kul 11, kitaorg pun beredar...perut kenyang hati pun gumbira....kat bawah ni, aksi2 anak aku, adriana dan amar with their maktuk and paktuk, waktu ni kitaorg tgh tgu our driver g amik kete....class gitu..haha..padahal dah x kose nak membawa badan yang berat ini...hahahaha.....



2 comments:

Lynn said...

waaahhh...sedappnyee mkn2!!!happy besday!semoga pjg umur,murah rezeki..n happy slalu.eehh..lupa..cpt2 dpt 2nd baby.. :-)

Puteriku..Amira said...

oo..tq tq...2nd baby? emm...menarik gak cadangan tu...hehehehe