Monday, November 17, 2008

dream comes true......

actually perkara ni x la confirm 100% lagi tapi aku still nak citer kat cni gak... benda ni selalu aku dengar sejak pertama kali aku kenal suamiku...dan aku confirm benda ini bukan sahaja menjadi impiannya seorang malah setiap insan yang mempunyai keinginan untuk pergi lebih jauh,jauh dan jauh dalam hidup erti kata lain nak success la. Aku rasa inilah harapan yang sering dinanti-nantikan olehnya.Kiranya hus aku ni dapat further study amik Master kat o/sea la, tempat x sure lagi tp setahu aku kt UK. Aku pun gembira bila tgk my hus gembira. Harapan aku nak menjejakkan kaki keluar negara akhirnya tercapai ( itupun kalau aku dapat g la ) walaupun bukan dari usaha sendiri tapi aku rasa amat terharu dan bangga (tipulah kalau x rasa cam2)kerana diberi peluang untuk merasai hidup di negara orang.Yang paling best aku dapat bawak my little princess, Fasiha...hahah speaking LONDON la anak aku......nanti bila balik Malaysia kenalah aku pesan cam dalam Iklan Astro tu...camner tu...ha camni " Fasiha nanti jangan cakap bahasa Inggeris dengan atuk, atuk x paham" ha lebih kuang camtula.....heh..perasan dah aku nih...
Hus aku lagilah seronok...menghitung hari je....cam orang angau becinta pun ada agak...wat keje skang pun cam ikut syarat je....aku selalu gak sound dia, jgn over confident sgt kang frust sbb benda ni tak 100% lagi.....actually skang ni kitaorg tgh tunggu Unversity jer, kira ok gakla sebab scholarship(d most important thing) dh dapat...kiranya kalau x g tahun ni leh rizab tuk tahun2 akan datang...ok la tu. parents aku especially my mom macam x kasi la coz dia risau aku kt sana... sebenarnya aku tau dia takut rindu kami anak beranak khususnya si kenit ni....yela after 4 years baru dapat jumpa...ntah anak aku recognize atuk2 dia ke tak ...tp for sure la x kenal. apa-apa pun kalau aku confirm g aku akan masuk dalam next entry....ngantuk giler, sok aku keje, nak 'zzzzzz...' dah...kla bye